Kenyataan Media : This Blog is Not RM mouthpiece

27 04 2010

Post terbaru dari blog ini terpaksa dibuang atas permintaan ‘sesetengah pihak’. Penulis memohon maaf kerana ruang perbincangan dalam ruangan komen telah di delete.Sayang perbincangan dan pendapat yang bagus telah ditiadakan.

Saya ingin  mengingatkan sekali lagi kepada para pembaca,blog ini adalah blog saya, bukan blog Rakan Masjid.Saya tidak dibayar satu sen pun untuk sebarang pos dalam blog ini oleh mana mana pihak. RM ada pendekatannya. Saya ada pendekatan saya.

Justeru semua penulisan ini adalah dari saya sendiri. Rakan Masjid tidak ada kena mengena dan tidak  ada kepentingan langsung dari blog ini. Justeru jika saudara ingin berinteraksi dengan saya dalam ruangan ini,tidak usahlah diheret sama badan dakwah tersebut.

RM ada lamannya sendiri. Blog ini bukan harta pusaka RM. Jadi saudara salah tempat kalau ingin menyumpah seranah  RM disini.Saya tegaskan sekali lagi Blog ini dan RM tidak ada sebarang hubungan.Sekian.

Penulis


Actions

Information

3 responses

28 04 2010
Sang Karipap

Mentaliti diorang dah macam tu…
Asal sebut ttg Islam aje, mesti RM.
Jangan kata dalam kampus ni dah bentuk RM-phobia?

Bahaya ni

28 04 2010
Let RM Handle

Takpe. kami faham dgn tujuan penulisan anda. For the time being, biarkan RM dgn pimpinan baru mereka handle issue tu. Maybe mereka dah jumpa cara baru utk deal dgn event2 sebegini.

Zamankini boleh fokus pada isu isu politik nasional mutakhir ini. Kami pembaca sangat trnanti nanti kupasan anda. InsyaAllah kupasan anda membuka mata ramai pihak tentang isu politik,pilihanraya dan isu nasional. Pengaruh anda dalam penulisan sedang merebak ke seluruh kampus ini.

Teruskan menulis. kami pembaca setia akan sntiasa menyokong.Fokus untuk isu utama (politik).

28 04 2010
DAM 6#*1

sokong2……sriously,,hujah2 dan hadis2 yg dkluarkan masa prdebatan hari tu sngat2 bgus……..anw,,nice blog bro….even wordpress…haha…..bleh gak bace pasal politik sdkit sbnyak kt snie…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: