BN Masih Dalam Dilema

12 04 2010

Bahang PRK Hulu Selangor makin hari makin panas.Pihak BN dan Pakatan kini masing masing dilihat sibuk mengatur strategi bagi memenangkan parti mereka. BN sudah tidak berahsia lagi. Najib telahpun mengakui MIC akan bertanding. Yang menjadi dilema waktu ini ialah siapakah dari MIC yang akan bertanding?

Samy Vellu kata dia hanya hantar satu nama saja. Tapi Muhyidin kata hari ni BN ada beribu calon yang boleh diketengahkan di Hulu Selangor dan beliau berkata , nama nama telah dishortlist. Yang mana satu yang betul? BN nampaknya sekali lagi terjerat dengan isu calon.

BN kecundang di Kuala Terengganu dan di Permatang Pasir kerana salah memilih calon. Calon yang dipilih tidak disukai masyarakat setempat. Hanya Palanivel dicadangkan MIC di sana. Beliau sudah merayu rayu untuk diberi peluang. Kesian.Tapi masyarakat bawahan nampaknya tidak suka Palanivel. UMNO tak suka beliau. UMNO Hulu Selangor kata kok iye pun MIC nak jadi calon,pilihlah selain dari Palanivel.

setakat ini tinjauan umum masih memberi kelebihan kepada Parti Keadilan Rakyat dari PR untuk memenangi pilihanraya kecil ini. Keputusan undian yang dijalankan di mstar online.com  (pro-UMNO).Saya tidak dapat mengupload pol tersebut disini. cukuplah kalau saya bagi link di sini:

http://mstar.com.my/tinjauan/?id=168&view=result&err=invalid

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: